SAPS

 

Sinds september 2015 bestaat SAP voor studenten (SAPs). Het doel van SAPs is de reikwijdte vergroten van het platform dat SAP wil zijn voor iedereen die zich betrokken voelt bij archeologie en het verspreiden van kennis daarover, door een studentennetwerk op te zetten en te onderhouden. SAPs biedt dus een platform voor studenten die geïnteresseerd zijn en actief willen worden in de publieksarcheologie.

 

SAPs richt zich onder andere op de maatschappelijke relevantie van archeologie, innovatieve en creatieve projecten, en de relatie tussen dat wat in de collegebanken verteld wordt en het archeologisch werkveld.

 

Daarnaast biedt SAPs voor studenten de mogelijkheid om hun persoonlijke netwerk te vergroten, te leren van professionals in de publieksarcheologie en als stagiaire of vrijwilliger mee te werken aan archeologie/erfgoed projecten.

 

Wil je je aansluiten bij SAPs of meer weten over SAPs? Vul dan onder ‘contact’ het contactformulier in. Join us en verbreed je horizon!

 

SAPs wordt vertegenwoordigd door een bestuur bestaande uit Janin Hekman (RUG), Natasja van der Heijden (UL), Eva Hopman (RUG) en Jesper de Raad (Saxion en UL)

 

Eva Hopman
Natasja van der Heijden
Jesper de Raad
Janin Hekman
Like ons ook op Facebook!